torsdag 5. februar 2009

Sølvkoffertene er ute!


Nå er Sølvkoffertene ute i barnehager og hjemme hos familier i Lørenskog! http://www.lorenskog-kultur.no/bibliotek/index.php?path=nyhet&nyhet_id=1393



Vi har markedsført prosjektet gjennom Lørenskogbilaget til Romerikes Blad, og direkte til barnehagene i kommunen. Responsen er overveldende! Alle ti kofferter er utlånt, og vi har åtte på venteliste. Nå har vi bestilt bøker til to kofferter til, slik at ventetiden ikke skal bli så lang. I Lørenskog har barnehagene seks ukers lånetid, så da kan det jo gå litt tid før hvert bytte.
Vi har fått laget flotte plakater og flyere til utdeling, moro å ha råd til profesjonelle ting til en forandring.

Vi er veldig spente på hvilken bok barna vil velge som den beste av de ni som er i kofferten. Innholdet finner dere i katalogposten:

http://www.lorenskog.folkebibl.no/cgi-bin/websok?mode=p&tnr=74016&st=publikum

Prosjektet er støttet av Fritt Ord med 50 000,-

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempebra!! Dette høres bare så utrolig spennende ut! Det blir VELDIG moro å høre hvordan "dommen" blir til slutt. Holde oss oppdater!
Elisabeth

Anonym sa...

Jeg ser dere har 12 reservering på koffertene!? Det må jo bety at det er veldig populært! Dette prosjektet frister virkelig!
Elisabeth

Fama sa...

Ja, det har vært kjemperespons! Det blir spennende å se når vi begynner å få inn stemmene på hvilke bøker lånerne liker best:) Kommentarer vi har fått er at barna synes det er morsomt å låne en hel koffert, de voksne synes det er flott at vi har gjort valget for dem...